Drømmer du om en natt med dyp søvn, der du våkner neste morgen uten å føle deg sliten og støl? Da er våre madrassløsninger garantert det rette for deg.

Korrekt sovestilling er avgjørende for å få den gode, dype søvnen. Ryggraden må hvile i en naturlig komfortabel stilling, og kroppen må ha jevn støtte i hele sin lengde. Flesteparten av madrassene på markedet vil tvinge deg til å gå på kompromiss med begge disse viktige faktorene, slik at du risikerer å våkne sliten og støl.

Ikke la kroppen gjøre jobben! Hvis du sover i en seng som er for hard, er det kroppen din og ikke sengen som gjør jobben. Skuldrene og hoftene får ikke synke tilstrekkelig ned, istedenfor krummer de seg mot hverandre og gir en buet, anstrengt ryggrad. I en for myk seng synker kroppen ned i en hengekøystilling, slik at hoftene og skuldrene klemmes sammen, og ryggraden din krummes.

Å sove med krum rygg kan ikke bare skape sterkt press på leddene, men også intens, konsentrert belastning på bekkenet. De siste virvlene er sammenvokst der ryggraden er festet til bekkenbeinet. Dette kan også føre til smerter i korsryggen. Dessuten vil musklene være strammet hele natten for å beskytte ryggraden, slik at de ikke får slappet skikkelig av.

Å sove i en seng som ikke føyer seg etter deg og gir jevn støtte, kan forårsake trykkpunkter som gir dårlig blodomløp. Dersom blod- og oksygenstrømmen hemmes, kan det forårsake nummenhet og prikking, slik at musklene ikke får mulighet til å bekjempe tretthet og stølhet. Kroppen vil tilbringe natten med å flytte på seg hele tiden i forsøk på å få det komfortabelt, slik at den ikke får anledning til å slappe fullstendig av.