Libitium AS

Postboks
6010 ÅLESUND

Daglig leder Trond Sunde
Mob: 908 35 387
Epost: trond.sunde@libitium.no

Kreativ markedskordinator Cathrin Rønsen
Epost: cathrin.ronsen.sunde@icloud.com
Mob: 926 08 817


Om oss

Som grunder & produkt ansvarlig til Consept by Libitium, er Trond Sunde 3 generasjon innen skumplast & madrass produksjon.

Det hele startet med min farfar Lauritz Sunde som i 1951 på messe i Tyskland,  Bayern, ble presentert et labaritorie fremstilt skum kalt «Moltupren».  4 unge kjemi ingenører, som hadde laget en liten 4 kantet klosse, fremviste denne prøven. Lauritz Sunde tok dette i næremer øyesyn, og vurderte det dit, at dette produktet hadde muligheter.

På denne tid eksisterte det ingen maskiner for å produsere dette nye produktet. Lauritz Sunde måtte deretter jobbe kontenuerlig med produktutvikling både innen maskiner til å lage skumplast produktene. Bearbeide de ulike ferdige produktene, samt øvrige markedsmessige tiltak, for å dokumentere de gode bruksområdene. I dag er dette produktet det mest brukte polstring & sitte komfort i hele verden.

Jeg har siden jeg var en «liten gutt» vært utrolig fasinert av dette produktet. De siste 25 årene har jeg hatt en enorm interesse for skumplast, fra div labratorie studier til ulike ferdige produserte skumplast produkter.

Fra som sagt «liten gutt» med mye lek, til de senere år med vektlegging på faglige aspekter. Ulike kombinasjoner innen respektive skumplast grupper ville gi ulike endelige ferdige produkter. Når en så kombinerer dette med ulike former for stål fjører, gir dette igjen nye muligheter for ulike produkt sammensettninger.

De siste 15 årene har jeg aktivt jobbet innen soverom & soverom sin funksjon.  Gjennom all denne kunskap som trossalt ble unfanget i 1951, prøver vi i dag å gjøre noe nytt ved disse funksjoner.

Vi i Libitium har mer enn 25 års faglig erfaring innen møbel & madrass løsninger. Vi har et ønske om å gjøre soverommet ditt mer spennende & brukervennlig. Samtidig har vi i Consept by Libitium, brukt de beste råmaterialer, ved at produktene har veldig lang levetid.

Vi legger stor vekt på valgfrihet slik at du kan finne den, nytelse, liggekomfort, eller vellvære, som passer for deg.

Med vennlig hilsen

Trond Sunde